Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Blogok, cikkek tiniktől, tinikről képes leírás - Gyermek és tinitrend.tlap.hu
részletek »

Blogok, cikkek tiniktől, tinikről - Gyermek és tinitrend.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tinikedvenc.tlap.hu » Blogok, cikkek tiniktől, tinikről
Keresés
Találatok száma - 11 db
Efron visszavonul?

Efron visszavonul?

Könnyen lehet, hogy tini lányok ezrei sírják majd vizesre párnájukat, ha beigazolódik a hír, Zac Efron visszavonulót fújna egy időre. A Megint 17 sztárja a High School Musical révén lett a tinik bálványa, méghozzá olyannyira gyorsan, hogy Zac kicsit megzakkant tőle. A hirtelen rá tört ismertséggel nehezen tud mit kezdeni, így úgy tervezi, egy kis szünetet tartana hollywoodi karrierjében. Persze, azért nem kell aggódni, hisz nem évekre tűnik el, mindössze a nyári vakációt sírja vissza, így a legmelegebb hónapokat töltené csak pihenéssel.

Global Fashion Report

Global Fashion Report

Megtörtént már veled, hogy tanácstalan voltál az esti szerelést illetően? Esetleg voltak kétségeid azzal kapcsolatban, hogy a két ruhadarab passzol-e egymáshoz? Ne ess pánikba, felesleges. Néhány alapszabály a bulizós cuccokhoz.

Kidsnews

Kidsnews

Rovatainkban a korosztály számára fogyasztható formában a közéleti témáktól a sztárhírekig, a természettudományoktól a sportig, a pénzügyi kérdésektől a szerelemig helyet kap minden, ami érdeklődésre tarthat számot. Az újság koncepciójából adódóan fontosnak érezzük, hogy a jövő gondolkodói ne csak olvassák, hanem részt is vegyenek az elkészítésében, ahol képzett újságírók segítségével beletanulhatnak az újság készítésébe. Tanáraik, szerkesztőjük segítségével kutathatnak témák után, fordíthatnak idegen nyelvből, fejleszthetik rendszerezőképességüket és íráskészségüket. A szerkesztőségi munka során műhelymunkák, szerkesztőségi ülések, online témalaborok jönnek létre, így a fiatalok az újságírás- és készítés mellett napról napra beletanulhatnak a jövő munkavilágába, és kipróbálhatják magukat a korosztály érdeklődésére számot tartó események sajtótájékoztatóin.

Már minden ötödik tini blogot ír Amerikában

Már minden ötödik tini blogot ír Amerikában

Ugyan a felnőttek egy része is olvas vagy ír internetes naplót, a szokás leginkább a tinédzserek körében terjed, akik a blogokon keresztül tartanak kapcsolatot egymással - derül ki a legfrissebb felmérésből.Az internet-eléréssel rendelkező amerikai tinédzserek közül ötből három már készített valamilyen saját online tartalmat - például szöveges vagy képes weboldalt, fotóalbumot -, és ötből egy webnaplót is ír - adta hírül az AP hírügynökség a Pew Internet and American Life Projet felmérési adatai alapján. A szervezet a 12 és 17 év közötti amerikai fiatalok internetezési szokásait kutatta 1100 tinédzser és szüleik megkérdezése

Megérkezett a legújabb szexi tinisorozat

Megérkezett a legújabb szexi tinisorozat

Gyönyörű és gazdag lányok, hamis mosolyú szívtiprók, bűnös vágyak és botrányos viszonyok.... Képzeld el, hogy Jane Austen a legvadabb Bad Girl... Elizabeth, ahogy általában, most is meglepő gyorsasággal váltott át a felső tízezer életéből az istálló világára, ahol az összes szabály, mely meghatározta hétköznapjait, feleslegesnek és ostobának tűnt. Természetesen régóta mondogatta magának, hogy ez nem mehet így tovább. Párizsban néha már teljesen bizonyos volt abban, hogy sikerült Willt elfejtenie, és a legjobb úton halad, hogy olyan hölgy váljon belőle, aki minden elvárásnak maradéktalanul megfelel. De amikor ma reggel leszállt a hajóról és a rámpáról meglátta, ahogy a fiú is ott várja a családi hintó mellett, nem tehetett róla, a szíve újra megdobbant.

Mire izgul a tini?

Mire izgul a tini?

Csukás István, Vámos Miklós és Jókai Anna a középiskolás diákok kortárs írókedvence a Felvételi Információs Szolgálat és a Magyar Író Akadémia közös felmérése szerint. A diákok háromnegyede olvasta már Csukás István könyveit, negyede Vámos Miklós és Jókai Anna műveit is lapozgatja. A Felvételi Információs Szolgálat és a Magyar Író Akadémia közös felmérés alapján a felsorolt 39 kortárs író és költő esetében a diákok mintegy egyharmadának ismerősen csengtek a nevek. A diákok kortárs irodalmi toplistáján Csukás István, Jókai Anna, Vámos Miklós, Karafiáth Orsolya, Darvasi László, Parti Nagy Lajos, Spiró György, Závada Pál, Nádasdy Ádám, Karinthy Márton szerepelt a tényleges olvasmányélmények alapján. Az összegzésből kiderült, hogy az aktuálisan olvasott könyvek listája elsősorban nem a kortárs irodalomból, hanem a kötelező olvasmányok köréből tevődik össze ebben a korosztályban. A házi könyvtárból a szórakoztató irodalom sem hiányzik: a diákok 20 százaléka romantikus regények után kutat, de a kalandregények, a történelmi és fantasztikus regények is a kedvelt olvasmányok között szerepelnek.

Rém rendes táborok

Rém rendes táborok

Táboros rémtörténetei mindenkinek vannak a gyerekkorából: az, hogy a boldog emlékű úttörőtáborban nem volt szabad anélkül felállni az asztaltól, hogy bármit is hagynánk a tányérunkon, az én ritka válogatós énemnek volt pokoli lecke. Szintén a nyolcvanas években egy különösen kalandkedvelő cimborám pedig minden gond nélkül lelécelt a napközis úszótáborból, hogy helyette a környéken csavarogjon és végül a csoporttal menjen haza.

Retro tiniruhák

Retro tiniruhák

Szeretnéd látni, hogy szüleid hogyan öltöztek gyermekkorukban? Tekints be ide, ahol minden retro. Megismerheted a múltat képekről, sőt bepillantást nyerhetsz a korabeli televíziózásba is. Egy 2007-ben született emberke, ma már 11 éves, neki valószínűleg a születési évében keletkezett, használt tárgyak 'retronak' számítanak. Én is feltettem egy utazási igazolványt, mint érdekességet, de kritika érte így levettem. Tehát PONTOSAN határozzuk meg, mi az az utolsó évjárat, ami még felkerüljön!

Sexting - új tinidivat Amerikában

Sexting - új tinidivat Amerikában

Sextingnek hívják Amerikában a tinédzserek legújabb divatját: interneten és mobiltelefonon teszik közzé az önmagukról készült meztelen, félmeztelen fotókat. . Egy 2008-as felmérés szerint, amelyet 13-19 év közötti fiúk és lányok körében végeztek, minden ötödik amerikai tini megmutatja magát "natúr" állapotban, vagy pedig olyan pózokban, amelyek már a pornográfiát súrolják. E fotócserebere, a szexuális exhibicionizmus egyik fajtája egyre nagyobb méreteket ölt, olyannyira, hogy a hatóságok már azon gondolkodnak, hogy megfékezzék-e és ha igen, hogyan. Bill Albert, a Kampány a Kiskorúak Terhességének Megelőzőséért szervezet vezetője szerint a jelenség nagyon aggasztó és terjedőben van az egész világon, mivel igen szuggesztív fotókról van szó.

Hirdetés
Tinitörténet

Tinitörténet

Történetem a 14-es villamos Hun utcai megállójában kezdődik és a Lehel téri végállomáson fejeződik be Szokásos utamat tettem egy szép kedd délutánján a 14-es villamoson. Történetem avval kezdődik, hogy felszálltam a Hun utcai megállóban, ahol az utasok között 3 kislány is utazott a max. 14 éves korosztályból. Alig mentünk 1 megállót, az egyik kislányra rájött a nikotinéhség, amelynek a szokásos "menő" tizenéves nyávogással hangot is adott. Ezt követően rá is gyújtott egy cigarettára a legnagyobb lelki nyugalommal. A mellettük ülő idős hölgy kedvesen figyelmeztette a kislányokat, hogy talán ezt itt nem kellene, mert nem szabad a villamoson dohányozni. Megfigyelésem során azonban ez a tanács az IQfighter kislányok körében süket fülekre talált.

Tízből kilenc tini nem védekezik

Tízből kilenc tini nem védekezik

A 15 éves Anita volt a kollégiumi szobatársai közül az utolsó, aki két hónapja elveszítette a szüzességét. A lány azt kéri, ne írjuk meg a nevét, a szülei ugyanis úgy tudják, még ártatlan. A fiatalok készültek az aktusra, a fiú hozott óvszert. Anita barátnői közül viszont a többség nem védekezett az első alkalommal. Egy friss felmérés szerint így van ez a tinédzserek 90 százalékánál. Ugyanebben a kutatásban a megkérdezettek fele nem ismert más nemi betegséget, csak az AIDS-et.

Tuti menü